חזרה לכושר

דיון מתוך פורום  אימון, כושר גופני ותזונה

22/08/2015 | 19:31 | מאת: אלי מורד

שלום אני רוכב אופניים בן 60 בדרך כלל על שבת בין 35-40 קמ עליות מאתגרות ולפעמים רכיבה נוספת כ20 קמ באמצע שבוע, לאחרונה היתה לח הפסקה של חודשיים ,כרגע נראה שי לי נסיגה ממשית בכושר האם הפסקה של חודשיים מחזירה אותך על כך רחוק אחורה?

אלי שלום, אכן הפסקה של כחודשיים בהחלט יכולה להפחית הכושר בצורה משמעותית במיוחד אם תדירות האימונים נמוכה ( כפי שציינת בין פעם לפעמיים בשבוע). מה עושים - חוזרים בהדרגה, להפחית גם המרחק וגם את קצב הרכיבה ובהדרגה להחזירם. בהצלחה אורי

מנהלי פורום אימון, כושר גופני ותזונה