פעילות אירובית

דיון מתוך פורום  אימון, כושר גופני ותזונה

17/08/2015 | 12:42 | מאת: הילה

שלום, אני בת 29 , התחלתי לשלב פעילות אירובית לפני כ3 וחצי חודשים בערך 3-4 פעמים בשבוע. השיעור מתחיל בחימום ראשוני והעלאת הדופק וממשיך לתרגילי עיצוב וחיזוק הגוף. בשלב החימום או במידה והשיעור משלב ריצה/קפיצות, אני מגיעה למצב שהדופק שלי נורא מהיר, אני מרגישה סוג של גירוי בגרון שגורם לי לשיעול כמעט בלתי פוסק ואני פשוט מתחילה ממש לסבול פיזית (הזעה ואודם מטורף בפנים ותחושה של שריפה בכל הגוף) אני מסתכלת על הנשים שסביבי ולא נראה שיש מישהי נוספת עם אותן התופעות.. מה יכולה להיות הסיבה? האם יש דרך לשפר את זה? האם כדאי להבדק? (רופאת משפחה נתנה לי אישור רפואי למכון) תודה מראש

הילה שלום, לא ציינת מהי רמת הדופק בה את עובדת. עדכני מהי רמת הדופק ואשמח לחזור אליך. בהצלחה אורי

מנהלי פורום אימון, כושר גופני ותזונה