אימון אנאירובי לשריפת שומן

דיון מתוך פורום  אימון, כושר גופני ותזונה

21/08/2015 | 00:32 | מאת: אילון

לאחרונה נתקלתי בכתבה הטוענת שישנו אימון אנאירובי שנמשך 20 דקות והוא הרבה יותר יעיל מאימון אירובי כדי לשרוף שומן. אימון אנאירובי יכול לגרום לגוף להמשיך בשריפת השומן גם יומיים לאחר האימון האם זה באמת נכון? איך זה בעצם עובד? כמה פעמים ניתן לעשות זאת בשבוע? מה צריך לאכול פני ואחרי אימון כזה? האם אימון כזה יפגע לי באימוני כוח שאני עושה יום למחרת? תודה לעונים!

אילון שלום, אשמח לראות הקישור לכתבה. לא מכיר מחקר המראה כי אימון אנאירובי שורף שומן יומיים לאחר שבוצע, יתרה מכך, כל אימון שורף גם שומן וגם פחמימה. אימון לב ריאה עצים עשוי להאט התקדמות של אימוני כוח, תלוי כמובן בתדירות האימונים. בהצלחה אורי

מנהלי פורום אימון, כושר גופני ותזונה