מאיה

דיון מתוך פורום  אימון, כושר גופני ותזונה

05/08/2015 | 09:40 | מאת: מאיה

שלום,\ אני בת 33 אחרי 3 לידות, גובה 1.74 משקל 67 תמיד הייתי גג 64.5/ 65 ואני לא מצליחה להגיע לזה. אני מתאמנת פעמיים בשבוע פילאטיס מכשירים פעם בשבוע TRX ופעם נוספת מנסה להוסיף הליכה או אירובי של 50 דקות בבית עם אימוני בטן. אוכלת נכון אך משום מה אני לא רק שלא מצליחה לרדת במשקל אלא אני מייד עולה, לא מבינה למה, זה ממש מייאש , כשיש לציין שעם שלושה ילדים אני ממש מתאמצת למצוא את הזמן לבצע ספורט ... מה אני עושה לא נכון. הבטן לא יורדת

06/08/2015 | 15:23 | מאת: fitthybody

כנראה שהאימון או\ו התזונה לא מתאימים לך ספציפית ויש להתאים אותם לפי בדיקות דם, לבדוק חסרים, בלוטת תריס, תכנית אימונים, ויטמינים, מינרלים, עומס נכון על השריר כדי לחזקו וכדומה.

מאיה שלום, לא ציינת מתי הייתה הלידה האחרונה, עדכני אותי אם הייתה בחודשים האחרונים. במרבית המקרים "הכשל" בהורדת משקל הוא בתכנית התזונה. העובדה שאת "אוכלת נכון" ( שזה גם צריך להבחן ברמה מקצועית) עדיין אינה ערובה להורדת משקל, בכדי לרדת במשקל יש ליצור גרעון קלורי. ממליץ שתתייעצי עם תזונאי/ת ספורט. הערה לגבי אימוניך - לדעתי אימוניך "מפוזרים" מדי ולא ממוקדים - חשוב להבין שאימון נגזר ממטרה, לפיכך עליך להגדיר במדויק את מטרתך ובהתאם לבנות את תכנית האימון. פרטי יותר ואשמח לחזור אליך. בהצלחה אורי

07/08/2015 | 07:15 | מאת: מאיה

הלידה הייתה לפני 8 חודשים בדיוק, להלן דוגמא לסדר יום מבחינת תזונה: בוקר: סלט עם כפית שמן ופרוסת לחם, ביניים אקטיביה וכף גרנולה ופרי, צהריים: לרוב חזה עוף או עוף מכובס ללא פחמימות עם סלט ירקות וטחינה ומנה קטנה של מרק ירקות, ביניים מלון או פרוסה עם גבינה. ובערב שוב סלט ירקות עם ביצה או עם גבינה או טוסט מלחם קל וגבינה צהובה לייט. ותמיד אני איכשהו נופלת על 4 קוביות שוקולד או שורת מנטוס. מבחינת הספורט: פעמיים בשבוע פילאטיס מכשירים, כשאני מבקשת מהמדריכה להתמקד בבטן אותה אני רוצה להוריד, הליכה מהירה פעם בשבוע כדי לשרוף שומן ואימון של 50 דקות TRX עם התמקדמות של בטן, מנסה לעשות אימון נוסף של בטן עם TRX במהלך השבוע לא תמיד מצליחה

מנהלי פורום אימון, כושר גופני ותזונה