חולשה כללית

דיון מתוך פורום  אימון, כושר גופני ותזונה

03/08/2015 | 06:03 | מאת: יונתן

שלום, אני בן 18 ובחצי שנה האחרונה אני בחולשה כללית חמורה מאוד. עשיתי בדיקות דם אולם אין שום דבר שמצביע על הסיבה לכך. בכל פעם שאני עושה ריצה מעל לחצי שעה, אני מרגיש תחושת עילפון לאחר העצירה (אין לי חולשה במהלך הריצה). ממה אני אמור לחשוש? תודה

06/08/2015 | 15:29 | מאת: fitthybody

בדיקת B12, בלוטת תריס, ברזל, פריטין, ויטמין D צריך לבדוק את תוצאות בדיקות אלה, לראות את תפריט התזונה שלך ולהתאים לך אישית.

יונתן שלום, לא ניתן לענות במדויק. יש לוודא שבדיקות הדם כללו את כל הפרמטרים העלולים לגרום לתופעה זו. מציע שתחזור לרופא המשפחה להמשך בדיקות. בנוסף ממליץ להתייעץ עם תזונאי/ת ספורט. בהצלחה אורי

מנהלי פורום אימון, כושר גופני ותזונה