תרגילי גמישות

דיון מתוך פורום  אימון, כושר גופני ותזונה

01/08/2015 | 11:52 | מאת: בן

היי אני בן 28 שוקל 115 ק"ג הבעיה שלי שאני סובל מכאבים עזים בזמן שאני עושה מתיחות, אני מרגיש שרק מתיחות זה אימון בפני עצמו. רציתי לדעת האם יוגה טיפולית קשורה לטיפול בזה? או פיזיותרפיה? אני מנסה בעצמי זמן מה אך זה לא עוזר ככל שמס' המתיחות עולה. אני מדבר על תרגילי מתיחות ברגליים וגב... אשמח לטיפ/עזרה.

בן שלום, שאלתך לא ברורה. איפה הכאבים? איזה סוג מתיחות אתה עושה? מהי המטרה אותה אתה רוצה להשיג? מתיחות לא צריכות לכאוב, לפחות לא מדי. פרט יותר ואשמח לחזור אליך. בהצלחה אורי

מנהלי פורום אימון, כושר גופני ותזונה