צריכת אבקת חלבון לאחר אימונים,או אף שימוש יומיומי

דיון מתוך פורום  אימון, כושר גופני ותזונה

28/07/2015 | 20:27 | מאת: מתאמן נואש :D

היי ותודה רבה על העזרה, לפני כחודשיים התחלתי דיאטה מאוד מתונה בלי ירידות דרסטיות, התחלתי ממשקל 82 על גובה 171-172 בן 19. כרגע לאחר חודשיים אני שוקל 77-76. אני מתאמן בנוסף בחדר כושר , מנסה כמה שיותר אירובי אך אני ממש נהנה ממכשירים (אימוני כוח) חבר המליץ לי לקחת אבקת חלבון מהסיבה שהיא עוזרת בכמה דברים: 1. התקרבות למכסת החלבון היומית המומלצת שמאוד קשה לי להגיע אליה ללא שבירת המאזן הקלורי השלילי. 2. הרגשה שבעה יותר, פחות חשיבה על שטויות בין ארוחה לארוחה. 3.בניית שריר יותר טובה. ברשותי 2 שאלות, 1. האם כדיאטנית\מאמן כושר אישי הייתם ממליצים לי להשתמש באבקות חלבון? 2. אם כן אז האם אתם ממליצים להשתמש על בסיס יומיומי או רק לאחר אימון או בכלל המלצה אחרת. המון תודה!!!!

לנואש שלום, ראשית ברכות על ההישג - ולכן השם (נואש) אינו תואם. אילנית תפרט יותר. בגדול בהחלט יכול להיות מקום להוספת חלבון זאת תלוי כמובן בתזונתך הנוכחית. בהצלחה אורי

מתאמן נואש :D שלום, ההמלצה אם כן/לא להוסיף אבקת חלבון תלויה בסך הצריכה היומית שאתה צורך ללא התוסף למול הצרכים. בפורום שכזה לא ניתן להמליץ על תוסף, כיוון שיש לבדוק באופן פרטני את התפריט שלך הנוכחי מול מה שהוא אמור להיות. אם בודאות אתה יודע שאינך מגיע לכמות החלבון היומית הדרושה, הרי שתוכל להוסיף אבקת חלבון. ממליצה להתייעץ עם דיאטן שעובד עם ספורטאים שיעזור לך בהתאמת תפריטך למטרותיך, הרבה הצלחה, ואל יאוש, אילנית

מנהלי פורום אימון, כושר גופני ותזונה