תוצאות...

דיון מתוך פורום  אימון, כושר גופני ותזונה

23/07/2015 | 13:33 | מאת: אלון

שלום, כבר שאלתי פה פעם אחת ויש לי שאלה אחת נוספת, תודה! אני בן 31 רזה עם מעט כרס, גובה 1.75 משקל 65. רוצה לפתח קצת שרירים ולהשטיח בטן. האם אוכל לראות תוצאות טובות מאימון full body פעמיים בשבוע והתייעצות עם דיאטנית? בהנחה שהאימון מבוצע כראוי כמובן. אני מתאמן כך כבר חודש ומשתדל לאכול כמה שיותר (כמובן שבעיקר חלבונים ומעט סוכר/שומן) אך לא רואה תוצאות ממשיות. תודה!

אלון שלום, כן אימון פול בודי פעמיים בשבוע בהחלט יכול לקדמך, זאת בתנאי שהוא נעשה נכון. יש לשלב זאת עם תזונה תואמת. על פי תיאורך אני חושש שתזונתך אינה נעשית על פי תכנית מקצועית - ממליץ שתתייעץ עם תזונאי/ץ ספורט. בהצלחה אורי

מנהלי פורום אימון, כושר גופני ותזונה