אבקת חלבון עושה בעיות

דיון מתוך פורום  אימון, כושר גופני ותזונה

20/07/2015 | 12:36 | מאת: חי

שלום רב רציתי בבקשה לדעת משהו אני מתאמן בחדר כושר ושתיתי בעבר אבקת חלבון בצבא ולא קרה לי כלום השתחררתי הכל טוב ויפה ואז נכנסתי לחדר כושר והתחלתי שוב לשתות אבקת חלבון ועלה דם מהקיבה הלכתי לרופא עשיתי בדיקות דם ואחרי זה הלכתי אליו והוא אמר שהכל תקין עכשיו רציתי לדעת ממה זה יכול להיות כי כשאני לא לוקח את האבקת חלבון אין לי כלום וניסיתי גם אבקות חלבון אחרות עושה לי את אותו הדבר ובצבא לא עשה לי שום דבר וסיימתי 3 קופסאות של אבקת חלבון תודה רבה

חי שלום, ממה שאתה מספר לא כל כך ברור הקשר בין הדם בקיבה ובין אבקת החלבון. לגבי הסיבות לתופעה, תוכל להתייעץ עם הרופא. לגבי המשך שימוש באבקות חלבון, הכל תלוי בצורך, כלומר, אם בתפריט שלך אתה לא צורך מספיק חלבון (בהתאם למטרות, כמובן), הרי שיש צורך בתוספת. ממליצה לפגוש דיאטן שעובד עם ספורטאים על מנת לבחון לבדוק את התפריט שלך ואם יש צורך בתיסוף, הוא גם יוכל להמליץ לך על אבקות. בהצלחה, אילנית

מנהלי פורום אימון, כושר גופני ותזונה