איך לגבוהה

דיון מתוך פורום  אימון, כושר גופני ותזונה

12/07/2015 | 16:50 | מאת: עדי

היי אני בת 16 משקל 47 גובה 1.55 אני יודעת שגובהה זה בגנטיקה אבל עם אני יעשה מתיחות בבוקר ובערב וישתה כוס חלב זה יעזור להריץ את קצב הגביהה שלי ועם לא אז מה לעשות דחוף ?

עדי שלום, אין קשר בין מתיחות וגובה. גם חלב לא רלוונטי כל עוד תזונתך טובה. עליך להתייעץ עם רופא המשפחה. הטיפול הניתן במצבים כאלו ( במידת הצורך) הוא הורמונלי. בהצלחה אורי

06/08/2015 | 15:33 | מאת: fitthybody

כל מוצרי החלב זה נוראי. עדיף להימנע כמה שיותר. זה מזיק לעצמות וגורם למחלות. צריך להיעזר בתזונאי, חומצות אמינו, ויטמינים, מינרלים שישלימו חסרים על מנת לגבוהה כנדרש חברת מאמני כושר אישיים בפריסה ארצית – ייעוץ מקצועי בכושר ותזונה ובריאות כללית. www.fitthybody.com דילן-אושרי אפלבאום: מאמן כושר אישי ונטורופת (תזונאי, צמחי מרפא, רפואה טבעית)

מנהלי פורום אימון, כושר גופני ותזונה