כושר גופני

דיון מתוך פורום  אימון, כושר גופני ותזונה

30/06/2015 | 15:57 | מאת: מתי

שלום, אחרי כשנה וחצי של אימוני כושר קבועים (4 פעמים בשבוע), נאלצתי לקחת הפסקה של כשבועיים-שבועיים וחצי עקב מחלה. האם כל מה שהשקעתי עד היום ירד לטמיון? האם זה נחשב פרק זמן ארוך? מהי הדרך הנכונה לחזור לכושר כעת? תודה!

מתי שלום, ממש לא. החזרה לאימונים חשוב שתהיה מדורגת - להתחיל ב 2 אימונים בשבוע בעצימות נמוכה עד בינונית, לאחר כשבוע / שבועיים להוסיף עוד יום ובהדרגה להעלות מעט העצימות כמובן תוך הקשבה לגוף. קרוב לוודאי שתחזור לרמתך הקודמת לאחר כ 4-6 שבועות. בהצלחה אורי

מנהלי פורום אימון, כושר גופני ותזונה