ירידה דרסטית במשקל

דיון מתוך פורום  אימון, כושר גופני ותזונה

23/06/2015 | 11:27 | מאת: ברק

שלום לך, לאחא שינוי דרסטי בכל הרגלי האכילה שלי מזה שאני לא שותר יותר מתוק לא אוכל שוקולדים ולחם וכל דבר לא בריאותי(שלפני כן הייתי אוכל בכמויות), כמו כן התחלתי לאכול דברים בריאים כמו סלט וכדומה ירדתי בתקופה של חודשיים בערך או טיפה יותר משהו כמו 15 קילו, טוב לי ככה השאלה שלי היא האם זה הגיוני שחלה ירידה כזאת במשקל? עכשיו גם אני מתאמן ככה שאני רוצה לבנות מסה כדי לא להראות קטן

23/06/2015 | 11:30 | מאת: ברק

בנוסך הורדתי את כמות הפחמימה אני אוכל בכל ארוחה משהו כמו 80 גרם וחלבון ובשר אני אוכל כמה שאני יכול

23/06/2015 | 11:32 | מאת: ברק

נכון להיום אני גובה 1.78 ושוקל 60 קג

ברק שלום, ראשית ברכות על ההחלטה ויישומה. לשאלתך זה לא מאד משנה, זה כבר נעשה, מה שחשוב שההמשך יעשה בצורה מקצועית ולכן ממליץ להתייעץ עם תזונאי/ת ספורט. פחמימה צריכה להיות חלק מהתפריט שצריכה להתאזן עם חלבון ושומן. עוד פעם - ממליץ להתייעץ עם תזונאי/ת. בהצלחה אורי

מנהלי פורום אימון, כושר גופני ותזונה