אימון גמישות

דיון מתוך פורום  אימון, כושר גופני ותזונה

18/06/2015 | 01:08 | מאת: מייק

שלום. 1.)רציתי לדעת האם זה בריא להתאמן אימון גמישות ברגע שהאדם לא מתאמן בכללי באימון גופני כלשהו? 2.) האם באימון גמישות הגוף יורד גם מסטרס ולחצים? כמו בשאר האימונים אני מתכוון ברמה (כי נגיד אנשים שבלחץ ממליצים להם לעשות ספורט וכד)

מייק שלום, 1. כן בהחלט, אין ניגוד. 2. עשוי, תלוי בסטרס, באופי האדם.... באופן כללי חשוב להבין שגמישות היא רק אחד ממרכיבי הכושר הגופני ולכן חשוב שלא להתמקד רק בגמישות או רק בסבולת לב ריאה .. אלא לשלב בצורה נכונה את מרכיבי הכושר, כמובן בהתאם למטרות. בהצלחה אורי

מנהלי פורום אימון, כושר גופני ותזונה