שיפור כוח לספורטאי

דיון מתוך פורום  אימון, כושר גופני ותזונה

06/06/2015 | 15:53 | מאת: רון

שלום, אני משחק כדורסל. בן 17. ברצוני להעלות מסה ולשפר את כוחי ומהירותי. מהי הדרך הטובה ביותר לעשות זאת. אני מתאמן בכדורסל בין 3 ל 5 פעמים בשבוע ויש לנו גם משחקים.

רון שלום, חשוב להבין שתכנית אימון צריכה להכיל בתוכה את כל הפרמטרים בהתאם לתקופתיות אימוניך. בגיל זה אכן יש חשיבות רבה לשיפור הכוח / כוח מתפרץ / מהירות... ולכן יש להתמקד באימוני כושר אלו. הבעיה מתחילה ביכולת / חשיבות של חלוקת הזמן בין השניים, לתפיסתי יש לשלב את אימוני הכושר בדגשים שציינתי בתוך תכנית האימון באופן קבוע. זאת כדאי לעשות בהתייעצות עם המאמנים. בהצלחה אורי

מנהלי פורום אימון, כושר גופני ותזונה