אימון בחום של היום (יום רביעי)

דיון מתוך פורום  אימון, כושר גופני ותזונה

27/05/2015 | 17:42 | מאת: גיל

היי, קבעתי אימון אישי היום בשעה 19:30 בתל אביב, האימון מתרחש על גבעה בסמוך לחוף, האם בטוח להתאמן במזג אויר כזה? המאמנת טוענת שכן אבל הייתי רוצה לוודא.

גיל שלום, לפי השעה תשובתי כבר אינה רלוונטית. בכל מקרה אשתדל לענות ברמה העקרונית, מאד תלוי בכושרך הנוכחי ועצימות האימון שתעשה. אני אישית הייתי מדלג על האימון מהסיבה שמדובר במזג אוויר קיצוני ומפתיעה כך שהגוף לא ממש מוכן אליו ולכן " בעלות תועלת" נכון יהיה לדלג על האימון. בהצלחה אורי

מנהלי פורום אימון, כושר גופני ותזונה