שאלון- כניסה לדיאטה חדשה

דיון מתוך פורום  אימון, כושר גופני ותזונה

27/05/2015 | 11:19 | מאת: אלה

שלום, לצורך מחקר אשמח לעזרה מכל מי שיוכל להקדיש 2 דק' לצורך מילוי שאלון קצר בנושא כניסה לדיאטה חדשה. מצ"ב הלינק: http://goo.gl/forms/VT1SyYURZo תודה רבה ויום טוב, אלה

אלה שלום, אשמח אם תפרטי איזה גוף עושה את המחקר ולאיזו מטרה. בנוסף - אומנם אינני יודע מה מטרת המחקר אך נראה לי שצריך להוסיף שאלה: " כמה זמן אתה נמצא בעודף משקל" בהצלחה אורי

27/05/2015 | 17:02 | מאת: אלה

היי אורי, ראשית- תודה. מחקר עצמאי לצורך הכרות עולם התוכן של דיאטות.

מנהלי פורום אימון, כושר גופני ותזונה