חיטוב הבטן

דיון מתוך פורום  אימון, כושר גופני ותזונה

18/05/2015 | 16:43 | מאת: נדב

אהלן, מאז ומתמיד הייתי רזה, אך בשנתיים האחרונות (היום אני בן 28), שמתי לב לקילוגרמים מיותרים שמתחילים להצטבר בבטן (מעין "צמיגון" כזה). איך אני יכול להוריד את הבטן הזו, או להשטיח אותה כמה שאפשר? אילו פעילויות גופניות מומלצות? אילו שינויים בתזונה צריכים להתלוות אליהם? תודה, נדב

נדב שלום, הצטברות שומן, ולא משנה באיזה אזור נובעת מעודף קלורי. לפיכך בכדי להפחית את % השומן מהגוף יש ליצור גרעון קלורי, זאת מומלץ לעשות עם תכנית תזונה, רצוי בייעוץ עם תזונאי. לא ניתן להפחית ע"י תרגיל זה או אחר שומן מאזור מסוים - הגרעון הקלורי יעשה זאת. לגבי פעילות גופנית מומלצת - כל פעילות אירובית, אך יש לזכור שהמפתח הוא תכנית התזונה. בהצלחה אורי

מנהלי פורום אימון, כושר גופני ותזונה