סטודיו סי

דיון מתוך פורום  אימון, כושר גופני ותזונה

19/05/2015 | 12:31 | מאת: ציפי

היי אני מתאמנת סטודיו סי 3 פעמים בשבוע וגם אליפטיקל פעמיים בשבוע שיש לי בביית אני יודעת שסטודיו סי זה אימון חיטוב שמצר היקפים וזה אימון עם משקל נמוך והרבה חזרות האם עליי לשלב גם trx שזה אימון כח וגם חיטוב מה הצלחתכם?

ציפי שלום, סטודיו סי אינו אימון לחיטוב אלא סוג של העמלות. בכדי לחטב את הגוף יש להיות בגרעון קלורי שזה מומלץ לעשות בתכנית תזונה המלווה בפעילות גופנית. הפעילות הגופנית המומלצת לכך היא פעילות אירובית ( דוגמת האליפטיקל שאת עושה). לשאלתך לגבי ה trx בהחלט מומלץ ללא קשר לחיטוב ( כפי שציינתי מה שמחטב זה הגרעון הקלורי). בהצלחה אורי

מנהלי פורום אימון, כושר גופני ותזונה