מה דעתך?

דיון מתוך פורום  אימון, כושר גופני ותזונה

19/05/2015 | 10:48 | מאת: לאה

היי אורי, יכול להיות מצב שבחורה אחת כדי לרדת במשקל או לשמור על משקל צריכה לבצע םעילות רובית בעוד אחת אחרת כדי להשיג אותם מטרות צריכה לבצע עילות אנארובית/חיזוק? יכול להיות שהגוף שלנו שונה מבחינת סוג האימון שמתאים לו? שאלה נוספת- אני אוכלת המון פירות ביום (יכולה להגיע ל 8 תפוחים ו 10 אפרסקים)- ושמתי לב שאני לא משמינה מזה. יכול להיות שהגוף שלי מעכל טוב סוכר פירות? אני תוההה אייך יתכן כי כל דיאטנית מגבילה ב 3 מנות פרי ביום כדי לא להשמין. מה דעתך? תודה

לאה שלום, בהחלט ישנם הבדלים בין מתאמנים אבל בכדי לרדת במשקל על כולן/ם ליצור גרעון קלורי (תכנית תזונה) ללא גרעון קלורי לא משנה מה את או חברתך תעשו: אירובי / כוח... לא תהיה ירידה במשקל. לגבי הפירות - כפי שציינתי עליה / ירידה במשקל הם תלויי מאזן קלורי ( חיובי או שלילי) לפיכך כנראה שאת באיזון קלורי גם עם ה8 פירות. בהצלחה אורי

מנהלי פורום אימון, כושר גופני ותזונה