להשמין או לא

דיון מתוך פורום  אימון, כושר גופני ותזונה

10/05/2015 | 10:39 | מאת: דניאל

שלום כרגע אני נמצא בהתלבטות די גדולה אני בן 20 במשקל 63 גובה 1.73 אני כבר חצי שנה מתאמן השאלה היא האם עליי לעלות במשקל או לשמור על המשקל הנוכחי חשוב לציין שאני די רזה בידיים וברגלים ואלו המקומות שאני רוצה לגדול בהם אך בבטן עדיין יש לי כרס קטנה והבטן שלי מתנפחת די מהר

דניאל שלום, רק אתה יכול לענות על שאלה זו. אימון נגזר ממטרה - לאחר הגדרת המטרה בונים את תכנית האימון. באם מטרתך העלאת מסת שריר אזי עליך להתמקד באימוני כוח ומאזן קלורי חיובי בעוד שאם מטרתך הורדת % שומן עליך להיות בגרעון קלורי. נסה לפרט יותר מה חשוב לך ואשמח לחזור אליך. בהצלחה אורי

מנהלי פורום אימון, כושר גופני ותזונה