ירך פנימית

דיון מתוך פורום  אימון, כושר גופני ותזונה

06/05/2015 | 09:37 | מאת: שירן

היי אני מעוניינת לחטב את הירך הפנימית, חוץ מזה אני רזה ורק הירך הפנימית מלאה. אני במשקל שהייתי לפני כשנה ואז הירך לא הייתה מלאה, האם יכול להיות שהתנפחה מאימונים ? אם ארד עוד במשקל אראה רזה מדיי, איך לחטב את הירך הפנימית מבלי לנפח אותה ? יש לי פרפר בבית , האם הוא טוב או יכול לנפח ?

שירן שלום, אין מספיק נתונים. מהי תכנית האימון הנוכחית שאת עושה? כמה פעמים בשבוע? למשך כמה זמן? פרטי ואשמח לחזור אליך. בהצלחה אורי

מנהלי פורום אימון, כושר גופני ותזונה