מתלבט בין שני גיינרים

דיון מתוך פורום  אימון, כושר גופני ותזונה

02/05/2015 | 07:32 | מאת: לירון

שלום, אני בן 27 גובה: 1.72 משקל:64 אחוז שומן: 15 אני רוצה לעלות בין 2-6 קילו. אני מחפש גיינר עם יחס של 1:5. מצאתי שניים אך איני יודע מה יותר מתאים לי מביניהם מבחינת הבדלים איכות וכדומה.. מהי דעתכם? על איזה פרמטרים חשוב להסתכל כאשר בוחרים גיינר? גיינר 1: מאסל מאקס 5.5 קילו 479 ש"ח גיינר 2: מאס גיינר סופר אפקט 6.8 קילו ב- 359 ש"ח

לירון שלום, בבחירת גיינר הדבר הראשון שצריך להחליט זה אם בכלל צריך אותו. בעת בניית מסה, אנחנו זקוקים ליותר אנרגיה בעיקר מפחמימות ומחלבונים ולרוב אין מניעה להשיג אותם מהמזון עצמו. ההחלטה על תוספים היא כאשר אין ביכולתינו להשלים את הצרכים באמצעות התזונה. שים לב שצריכה של גיינרים ללא צורך עלולה להביא בעיקר לעלייה במסת השומן דווקא ולא בשריר כמו שאתה רוצה. לפיכך, כדאי לבדוק אם אתה באמת זקוק לגיינר עם איש דיאטן/ית שעובדים עם ספורטאים ובמידה ויש צורך, הדיאטן יוכל לעזור לך בבחירה. בהצלחה, אילנית

מנהלי פורום אימון, כושר גופני ותזונה