חגורה ששומרת על הגב ישר

דיון מתוך פורום  אימון, כושר גופני ותזונה

29/04/2015 | 08:28 | מאת: שי

שלום , אני רוצה להתחיל לעבוד עם משקלים פעם לפני זה בחיים לא עבדתי עם משקלים ולכן תיכננתי לקנות חגורה ששומרת על הגב ישר בזמן שאתה שם את המשקל עליך . מה אתה חושב על הרעיון? האם הוא יכול לעזור /להזיק?

שי שלום, כל הרעיון באימון הוא ללמד את השרירים ומערכת העצבים כיצד לייצב את הגוף ולבצע התרגילים בצורה נכונה, שימוש בעזרים כמו חגורות עלול להפריע לתהליך למידה זה. עם זאת מתאמנים מנוסים המתאמנים במשקלים כבדים מאד אכן משתמשים בחגורות מדי פעם - גם פה יש חילוקי דעות בנושא. לסיכום בשלב זה ההמלצה היא לא להשתמש בחגורה - במקום, ממליץ להתייעץ עם מאמן כושר מוסמך שיראה לך כיצד לבצע התרגילים בצורה נכונה. בהצלחה אורי.

מנהלי פורום אימון, כושר גופני ותזונה