אימון פונקציונלי

דיון מתוך פורום  אימון, כושר גופני ותזונה

28/04/2015 | 16:26 | מאת: רועי

שלום, לאחרונה ראיתי המלצות על אימון פונקציונלי עם רצועות. מה זה בעצם אימון פונקציונלי ומה היתרון לאימון עם הרצועות?

רועי שלום, אימון פונקציונלי משמעו אימון תפקודי שמטרתו לשפר את תפקוד המתאמן והוא מתאים לכולם מכאלו הסובלים מבעיות גב ועד ספורטאים מצטיינים. רצועות ה TRX ואחרות הן בסך הכול כלי אחד מתוך רבים אחרים כגון קטלבל, שקי חול, משקולות חופשיים, צמיגים..... לכל אחד מכלים אלו אפיונים שונים וחשוב לא להתמקד רק באחד מהכלים. בהצלחה אורי

מנהלי פורום אימון, כושר גופני ותזונה