רעידות בזמן אימון

דיון מתוך פורום  אימון, כושר גופני ותזונה

28/04/2015 | 16:16 | מאת: שי

שלום אני מתאמן בטבעות אולימפיות, מדי פעם שאני עושה סטים אני רועד מרוב מאמץ כי הגוף משקיע הרבה כוח . זה יכול להזיק? לפגוע בגוף? אולי בגביהה?

שי שלום, רעידות ממאמץ אינן מזיקות ולא פוגעות בגדילה. עם זאת חשוב להיות מודע לכך שהמשך אימון במאמץ הגורם רעידות עלול במצבים מסוימים להעלות את הסיכון לפציעות. זאת מאחר ורעידות במאמץ יכולות להיגרם או מעיפות רבה או מתנועה חדשה שלא מוכרת לגוף. לכן חשוב להיות מודע לכך. מעבר לכך כפי שציינתי אין חשש . בהצלחה אורי

מנהלי פורום אימון, כושר גופני ותזונה