בקשר לשאלה ששאלו מתחתיי

דיון מתוך פורום  אימון, כושר גופני ותזונה

19/04/2015 | 22:13 | מאת: עידן

שלום , הסברת למטה שאין כל קשר בין ניתורים לגביהה ואף פירטת ונתת דוגמא , אם תוכל להסביר את הדוגמא שהבאת עם המרימי משקולות והמשקולות אני אשמח כי לא הבנתי כלכך את ההקשר .

עידן שלום, השואל הניח ששחקני כדורסל גבוהים בגלל משהו שהם עושים - ניתורים. ולא כך הוא. על אותו משקל הדוגמא של מרמי המשקולות , הם אינם נמוכים בגלל מה שהם עושים. בשני המקרים מדובר "בברירה הטבעית"- משמע הנתונים הפיזיולוגיים עושים אותם טובים במקצוע זה או אחר. בהצלחה אורי

מנהלי פורום אימון, כושר גופני ותזונה