רוצה לגבוהה

דיון מתוך פורום  אימון, כושר גופני ותזונה

12/04/2015 | 23:26 | מאת: אורי

היי אני אורי בן 22.5 והבנתי מכל מיני מקומות שקראתי שיש סיכויים עדיין לגבוהה בגיל כזה האם זה נכון? ומה יכול לזרז/לשפר סיכויי לגבוהה?

אורי שלום, בגילך הסיכוי להמשיך לגבוהה קטן עד אפסי. בכל מקרה ממליץ להתייעץ עם גורם רפואי. בהצלחה אורי

27/04/2015 | 17:25 | מאת: אורי

היי זה אורי איזה גורם רפואי אפשר להתייעץ איתו ?למשל רופא משפחה זה נחשב גורם רפואי מוסמך לשאלת גובה? או שצריך להתייעץ עם רופא אחר..

אורי שלום, אכן רופא משפחה זה גורם שכדאי להתחיל אתו, הוא יוכל להפנותך למומחה. בהצלחה אורי

מנהלי פורום אימון, כושר גופני ותזונה