ירידה במשקל ונשימה

דיון מתוך פורום  אימון, כושר גופני ותזונה

06/04/2015 | 11:54 | מאת: מ

האם יש קשר בין ירידה במשקל לבעית נשימה קלה? אני גובה 169 ושוקלת 45 ירדתי לאחורונה הרבה במשקל בגלל לחץ ועיניים אישיים. כמבון שאני ממשיכה עם הספורט וגם שיניתי תזונה- אני טבעונית אבל יכול להיותשיש קשר בין ירידה במשקל לבעית נשימה כאילו מרגיש לי שכל הזמן אני צריכה לנשום עמוק כדי להכניס הרבה אוויר לריאות (לאו דווקא בזמן פעילות). האם יש קשר ? תודה

שלום, למיטב ידעתי אין קשר בין תחושות נשימתיות לירידה במשקל. כן יכול להיות קשר בין לחץ ובעיות נשימה. בהצלחה אורי

מנהלי פורום אימון, כושר גופני ותזונה