איך אני יכולה לגבוה

דיון מתוך פורום  אימון, כושר גופני ותזונה

02/04/2015 | 23:23 | מאת: אור

שלום אני בת 12 והורי לא כל כך גבוהים אמי גובה מטר חמישים ואבי מטר שישים ושתיים שני אחי ואחותי הגדולים הם מטר חמישים ויש לי עוד אח בן 19 והוא מטר שישים ושתיים, ויש לי עוד אח שהוא בן 14 והוא מטר חמישים וחמש ואני חוששת שאני יצא כמו אחותי הגדולה שהיא מטר חמישים, מה אני אמורה לעשות

אור שלום, עליך להתייעץ עם רופא המשפחה, היכול לשלב טיפול הורמונלי. בהצלחה אורי

04/04/2015 | 20:20 | מאת: איציק

אבל רוב הסיכויים שלא יאשרו לה טיפול הורמונלי. כאשר ההורים נמוכים וכף גם האחים, תהיה התערבות רק במקרים קיצוניים ממש. מטר וחצי לאישה לא עומד בקריטריון.

מנהלי פורום אימון, כושר גופני ותזונה