שילוב של אימוני כוח וריצה

דיון מתוך פורום  אימון, כושר גופני ותזונה

28/03/2015 | 09:52 | מאת: אלעד

שלום, אני מתאמן בריצה 3 פעמים בשבוע, ריצות בקצב של כ - 11/12 קמ"ש למשך של כ 40 דקות. ברצוני להוסיף גם אימוני כוח להעלאת מסה. האם ניתן להעלות מסה בשילוב אירובי כמו ריצה? תודה

אלעד שלום, אכן ריצה עלולה להפריע להעלאת מסת שריר בגלל מבנה סיבים שונים המתאפיין בהתאם לסוג הפעילות אירובי או אנאירובי, עם זאת מאד תלוי במטרתך כלומר עד כמה מסת שריר אתה רוצה להעלות. בשלב זה אתה יכול לשלב מבלי לשנות את אימוני הריצה אך בהמשך באם לא תהיה מרוצה מהתוצאות תאלץ לשנות ולמתן את הריצה. בהצלחה אורי

מנהלי פורום אימון, כושר גופני ותזונה