אימונים וגדילה

דיון מתוך פורום  אימון, כושר גופני ותזונה

21/03/2015 | 23:23 | מאת: שי

שלום רב דר , ברצוני לשאול אותך שאלה שמטרידה אותי מזה שנים... אני בן אדם שאוהב להתאמן מתאמן באיגרוף , טבעות אולימפיות ועוד... אני החלטתי לקחת הפסקה מפני שהייתה איזו טענה שאימונים יכולים לפגוע לך בגדילה ובגביהה ( אני בן 19) , למרות ההפסקה לא ראיתי שינוי בגובה והיא כאילו הייתה לחינם. האם התאוריות האלה על הפגיעה בגובה נכונות האם יש סיכון שאכן זה יפגע לי בתהליך הגביהה? בבקשה אם כן ואם לא תיתן לי הסבר מפורט זה יעזור לי.

שי שלום, אינני ד"ר, רק מאמן. לשאלתך - אימוני כוח אינם פוגעים בגדילה!! מדובר במיתוס. בלינק המצורף תחת כותרת מאמרים חפש מאמר " אימון כוח לצעירים". אתה יכול לחזור ללא חשש לאימוני כוח ואימונים אחרים. במידה ויהיו לך עוד שאלות לאחר קריאת המאמר אשמח לחזור אליך. http://www.fib.co.il בהצלחה אורי

מנהלי פורום אימון, כושר גופני ותזונה