נעלי גרב

דיון מתוך פורום  אימון, כושר גופני ותזונה

13/03/2015 | 12:32 | מאת: רון

קרתא שמומלץ לרוץ עם נעלי "גרב" שזה יכול לחזק את הקרסול ושזה עדיף על ריצות עם נעל ריצה "רגילה". אמשח לדעתכם

רון שלום, נעלי ויברם או "גרב" כפי שחלק מכנים אותן אכן תפסו תאוצה ורבים משתמשים בהם, עם זאת עדיין חסר מידע ומחקרים בתחום. בגדול הרעיון מבוסס על תפיסה נכונה - שסגנון הריצה צריך להיות כזה שכרית כף הרגל היא זו הפוגעת ראשונה בקרקע ( ולא העקב) , נעל הגרב אמורה לגרות סגנון זה. עם זאת ישנם עדיין חילוקי דעות על היתרונות השימוש בנעל זו, וזה הגיע עד לדיון משפטי בו התפשרה חברת "ויברם" עם התובעים. דעתי שלי - לאלו הרוצים להשתמש בנעל זי כדאי לעשות זאת בהדרגה. להתחיל במספר דקות מועט של ריצה עם הנעל ובהדרגה להעלות את משך הריצה . בהצלחה אורי

מנהלי פורום אימון, כושר גופני ותזונה