אימון A מול AB

דיון מתוך פורום  אימון, כושר גופני ותזונה

08/03/2015 | 19:18 | מאת: דן

אורי שלום, בחדר הכושר בו אני מתאמן מדריך אחד ממליץ לי לשנות את התכנית ל AB ומדריך אחר ל A . אני מבולבל. מה אתה ממליץ?

דן שלום, ישנן שיטות אימון רבות, בכדי לבחור את השיטה המתאימה חשוב להגדיר במדויק מהי מטרתך. בגדול אני נוטה להמליץ על אימון A מהסיבה הפשוטה של תדירות אימונים גבוהה יותר, עם זאת מאחר וההמלצה היא לא לעבור שעה באימוני כוח בסוג אימון זה נצטרך לוותר על אימון שרירים קטנים. במידה ותפרט יותר אשמח לחזור אליך. בהצלחה אורי

מנהלי פורום אימון, כושר גופני ותזונה