מתיחות

דיון מתוך פורום  אימון, כושר גופני ותזונה

05/03/2015 | 06:13 | מאת: רונה

עד כמה באמת חשוב לבצע מתיחות לאחר אימון כוח? קראתי המלצות סותרות. תודה

רונה שלום, שאלתך כללית מדי ולא לגמרי ברורה - פרטי יותר ואשמח לחזור אליך. ללא קשר אתן הסבר קצר. מטרת המתיחות היא לשמר/ לשפר את מרכיב הגמישות, שהוא אחד ממרכיבי הכושר הגופני. אנו משתמשים במתיחות בצורות שונות למשל בחימום אנו מבצעים מתיחות דינמיות כחלק מהחימום ואילו בהרפיה במתיחות סטטיות. לשאלתך המתיחות אכן חשובות בעקר אם מזהים אזורים קצרים ולכן מומלץ לבצען. בהצלחה אורי

מנהלי פורום אימון, כושר גופני ותזונה