חדר כושר של נשים לבת 11 וחצי מזיק או מועיל?

דיון מתוך פורום  אימון, כושר גופני ותזונה

18/02/2015 | 09:57 | מאת: שלומית

אורי לאוגומר שלום ילדתי בת 11 וחצי,גובה ומשקל ממוצעים (לא זוכרת בדיוק אבל היא בממוצע לגיל) אני שוקלת לצרף אותה איתי למכון ספורט בשם CURVESS מדובר במעגל מכשירים חצי דקה מכשיר חצי דקה אימון(קפיצות או משהו מול מאמנת)המכשירים בנויים לפי סוג המאמץ שמפעילים..נאמר לי במכון שזה לא עניין של גיל וכבר נרשמו בנות 12 שהצליחו לתפעל טוב את המכשירים.יחד עם זאת אני רוצה להיות בטוחה שלא יצא שכרו בהפסדו ואגרום לה נזק גופני חלילה.הילדה מאוד רוצה וספורט זה טוב..מה דעתך המקצועית?מצפה לתשובתך תודה שלומית.

שלומית שלום, אתחיל מהסוף, אימון בחדר כושר לא רק שאינו מזיק אלא להפך מועיל ומומלץ לעשותו. לצערנו כיום סך הפעילות הגופנית של הדורות הצעירים הולך ופוחת וכתוצאה מכך אנו אורים יותר ויותר תחלואים בגילאים צעירים. לשאלתך - השיטה אכן מוכרת וזו בהחלט פעילות טובה, אכן מדובר במכשירים בהתנגדות הידראולית, אבל זה ממש לא משנה מהו סוג ההתנגדות ואין חשש גם להשתמש במשקולות חופשיים. שורה סופית - זה רק יועיל לבתך. בהצלחה אורי

מנהלי פורום אימון, כושר גופני ותזונה