שומן בטני ומשקל תקין

דיון מתוך פורום  אימון, כושר גופני ותזונה

16/02/2015 | 16:39 | מאת: רון

שלום אני בן 22, 174, משקל:63. על אף שאני במשקל תקין עדיין יש לי כרס ושומן בבטן. אני מתאמן 3 פעמים בשבוע עם משקולות אך לא יודע בדיוק אם אני אמור להרזות בדיאטה כי יש לי כרס או רק להתאמן כי אני במשקל תקין. איך להוריד את השומן בבטן?

רון שלום, בכדי להפחית % שומן ולא משנה מאיזה אזור בגוף יש להיות בגרעון קלורי. משקל פחות רלוונטי. לפיכך עליך לבנות תכנית תזונה, רצוי לעשות זאת עם תזונאי/ת ספורט. לגבי האימונים - אימוני משקולות בהחלט חשובים ועשויים לשמר מסת שריר , מומלץ לשלב גם פעילות אירובית. בהצלחה אורי

מנהלי פורום אימון, כושר גופני ותזונה