פעילות גופנית

דיון מתוך פורום  אימון, כושר גופני ותזונה

17/02/2015 | 19:28 | מאת: יוני

היי אני בן 30 ובריא האם אני יכול להתחיל לעשות כול בוקר הליכות של 30 דקות עם הכלב וגם להתחיל 3 אימונים בחדר כושר בשבוע בערב האם זה בסדר ? כי אני לא רוצה להעמיס על הלב והשרירים

יוני שלום, בהחלט. הליכה יומית עם הכלב אינה פעילות מאומצת אך מומלצת, גם לכלב גם לך. לגבי האימונים אין לחשוש מהעמסת השרירים והלב - להפך באימון אנו יוצרים במכוון עומסים כאלו, אבל חשוב לבנות זאת בהדרגה ובהתאמה לכושרך הנוכחי. בהצלחה אורי

מנהלי פורום אימון, כושר גופני ותזונה