שאלה

דיון מתוך פורום  אימון, כושר גופני ותזונה

15/02/2015 | 13:43 | מאת: דליה

שלום רב, בעלי מתאמן כ- 7 שנים בחדר כושר בשעות הבוקר המוקדמות, הוא מתאמן במכשיר "אליפטי" במשך שעה בעצימות מאוד גבוהה. לאחרונה הוא חש כאבים בשריר התאומים ולכן עבר ללכת ולרוץ על הליכון, מספר דקות לאחר שמתחיל נירדמת רגלו הימנית והוא ממשיך ועובר שוב לאליפטי כשעוברת ההרדמות הוא חוזר להליכה וריצה וכך הוא חוזר ומתנהל מספר ימים, שאלתי: מדוע נירדמת רגלו הימנית? כיצד עליו לפעול כשזה קורה? האם יש קשר לנעליים? אודה על תשובתכם בהקדם? תודה דליה

16/02/2015 | 15:47 | מאת: דליה

אבקש לתקן: כאשר הוא מתאמן על האליפטי רגלו אינה נרדמת, רק בהליכה וריצה. תודה דליה

דליה שלום, קשה לענות מבלי לראות את סגנון הליכתו / ריצתו. סיבות שונות יכולות לגרום לכך כולל נעליים , סגנון הליכה / ריצה, צורת הנחת כף רגל... יש לבדוק אם הכיווץ בשוק הוא נקודתי, כלומר מפעילות מסוימת חד פעמית שגרמה לכך או משהו קבוע. אם מדובר במשהו קבוע כדאי לבדוק עם אורטופד. בהצלחה אורי

מנהלי פורום אימון, כושר גופני ותזונה