ארוחת בוקר

דיון מתוך פורום  אימון, כושר גופני ותזונה

11/02/2015 | 22:14 | מאת: דנה

אכלתי בארוחת הבוקר שלי : 1) עוגת בוקר שוקולד = 520 קלוריות 2) מעדן שוקולד = 190 קלוריות 3) משקה קל ענבים = 230 קלוריות בסך הכל יצא שאכלתי 940 קלוריות האם ארוחת הבוקר שלי בריאה או משמינה?

דנה שלום, ראשית חשוב להבין כי גם מאוכל בריא ניתן להשמין. ללא קשר ובהנחה שהמספרים מדויקים, מדובר בארוחה "מוגזמת" בקלוריות. כל זאת מבלי להיכנס "לאיכות" הארוחה ( עוגה, מעדן) לא ציינת מהו משקלך אבל בניחוש שאת צורכת ביום באזור ה 1600 קלוריות אז צרכת קרוב ל 60% מסך כל הקלוריות שלך רק בארוחת הבוקר. עליך להתייעץ עם תזונאי/ת ולקבל תובנות נכונות לגבי תזונה בהצלחה אורי

מנהלי פורום אימון, כושר גופני ותזונה