שומן בטני

דיון מתוך פורום  אימון, כושר גופני ותזונה

27/01/2015 | 21:27 | מאת: ניר

שלום, אני בן 22, גובה:1.74, משקל: 63 ק"ג BMI=20.8 על אף שאני נמצא במשקל תקין, עדיין יש לי שומן בבטן ("כרס בירה") שמאוד מפריע לי. השאלה היא האם זה הגיוני שאני צריך להוריד במשקל כדי להוריד את השומן בבטן על אף שאני במשקל תקין? ואם כן- פשוט להיות במאזן קלורי שלילי + ספורט? שאלה נוספת- האם שתיית שייק חלבונים (על בסיס מים) לאחר האימון תפגע בסיכוי להוריד את השומן בבטן? תודה

ניר שלום, לכרס יכולות להיות 4 סיבות: 1. הצטברות שומן בבטן - ואכם הפתרון לכך הוא גרעון קלורי. 2. רפיון שרירי הבטן בעיקר הרוחבי - הפתרון לכך הוא חיזוקם במיוחד לשריר הבטן הרוחבי. תרגול "הכנסת הבטן" עשוי לעזור לכך. 3. יציבה הלקויה המדגישה כרס - הפתרון שיפור היציבה. 4. כל הסיבות יחד. בהצלחה אורי

מנהלי פורום אימון, כושר גופני ותזונה