מה אפשר לעשות בנוסף - כדי להוריד סוכר (ומשקל)

דיון מתוך פורום  אימון, כושר גופני ותזונה

25/01/2015 | 10:51 | מאת: ורדה

אני בת 57 גובה 161 משקל 71 קג. לחץ דם מאוזן (עי כדור ) בשנה האחרונה סכרת גבולית. שיניתי תזונה והמשקל לא זז.אני הולכת 40 דקות 4 פעמים בשבוע. ופילאטיס פעמיים בשבוע. יש לי בעיה של שחיקת סחוס ברגל ואני לא יכולה לאמץ את הרגליים בהליכה מאומצת יותר. על איזה סוג של פעילות נוספת אתה ממליץ. אני מעדיפה מכשיר ביתי . אולי אלפטיקל? תודה

ורדה שלום, לא ציינת אם תכנית התזונה נעשתה בצורה מקצועית עם תזונאי/ת. אם לא ממליץ על כך רצוי תזונאי/ת ספורט. בהקשר לפעילות הגופנית ממליץ לשלב אימוני כוח ( משקולות ) העשויים להועיל. בהצלחה אורי

ורדה שלום, שינוי התזונה בסוכרת לאו דווקא יגרמו לשינוי במשקל, שהלא בסוכרת חשוב לא רק ה"מה" אלא גם ה"איך" וה"כמה". איזון רמות הסוכר משפיע גם על רמות האינסולין הכלליות שמופרשות במהלך היום, וכשאלו יורדות, קל יותר לגוף להפטר מהשומן העודף. מצטרפת אם כך להמלצתו של אורי להתייעץ עם דיאטן, בהצלחה והרבה בריאות, אילנית

מנהלי פורום אימון, כושר גופני ותזונה