•היי, רציתי להתייעץ- קניתי אפילטיקל ביתי

דיון מתוך פורום  אימון, כושר גופני ותזונה

23/01/2015 | 21:54 | מאת: אלה

סליחה מראש אם לא כל כך קשור לפורום). לפני פחות מחודש, דגם טריטור 401, הוא היה הבסדר גמור אך לפני יומיים כאשר התאמנתי דוד שלי נכנס בשקט ושם את רגלו על אחד מהם מאחור, במשך כמה שניות ניסיתי למשוך קדימה ולא הבנתי מה קורה כי זה לא זז עד שהסתובבתי וראיתי אותו, מאז אני מריגישה כי אותו צד מין "חלש" יותר, כלומר יורד למטה ללא מאמץ בעוד השני דורש מאמץ כרגיל, הוא מרגיש לי מין מחליק מעט... אני לא מצליחה להבין אם זאת הרגשה שלי או שהוא באמת נדפק.... האם יכול להיות שבגלל מה שהוא עשה משהו שם נדפק? האם יש אפשרות כזאת? תודה

אלה שלום, ממליץ שתתקשרי עם החנות שקנית ממנה את המכשיר, אני מניח שיש לך אחריות עליו. אין צורך לספר את כל הסיפור עם הדוד אלא רק לתאר את התחושה. בהצלחה אורי

מנהלי פורום אימון, כושר גופני ותזונה