צוואר

דיון מתוך פורום  אימון, כושר גופני ותזונה

21/01/2015 | 19:35 | מאת: לוטם

שלום אני מאמן כושר ומפתח גוף, בתקופה האחרונה אני סובל שוב ושוב מצוואר תפוס בשל האימוני גב שאני מבצע, פעמיים בגלל עליות מתח ופעם אחת מהפולאובר, זה הגיע לרמה ששבוע שלם הפסדתי אימונים בגלל הצוואר. אני מקפיד מאוד על טכניקה נכונה כדי למנוע פציעות ככל האפשר. חשוב לציין שאני רוצה להתחרות בפיתוח גוף בשנה הקרובה, לכן חשוב לי לעבוד בצורה נכונה, כזאת שאני לא מפספס שום אימון. שאלתי אדם בכיר בתחום והוא אמר לי שיכול להיות שכנראה עליתי מסת שריר בצוואר והדבר לוחץ על עצבים מסויימים, האם גם אתם הייתם משערים כך? ומה הייתם ממליצים לי לעשות??

לוטם שלום, כאבי צוואר יכולים להגרם מסיבות רבות. כל נסיון לאבחן בפורום כזה יהיה סוג של ניחוש. המלצתי - להבדק אצל אורטופד וגם עם פיזיוטרפיסט. יכול להמליץ לך אם תרצה. בהצלחה אורי

מנהלי פורום אימון, כושר גופני ותזונה