מה המשקל הרצוי

דיון מתוך פורום  אימון, כושר גופני ותזונה

21/01/2015 | 19:15 | מאת: מרדכי

בן 56.גובה 182 ס"מ ב10חודשים ירדתי 35 ק"ג ספורט הליכה כל יום שעה או שעתיים ופעמיים בשבוע אימון גופני בחדר התעמלות תזונה בעזרת דיאטנית. בחמישה חודשים אחרונים הפסקתי עם ההליכות ואוכל קצת יותר מבחינת כמויות-ירדתי 2 ק"ג.היום אני שוקל 81 ק"ג.האם להמשיך להתאמץ ולרדת עוד כמה ק"ג?

מרדכי שלום, ראשית ברכות על ההישג. לשאלתך - ההחלטה לרדת עוד או לא תלויה 1. בך - האם אתה מרוצה ממשקלך הנוכחי. 2. מ % השומן שבגופך. ממליץ שתתיעץ עם התזונאי/ת שלך וביחד תחליטו מהו המשקל הרצוי לך. בנוסף חשוב לזכור שסוד ההצלחה ( או הקושי) נמצא ביכולת לשמר את המשקל אליו הגעת ולכן ממליץ להמשיך להפגש עם התזונאי/ת גם לאורך זמן ברור שאפשר להוריד את התדירות. בהצלחה אורע

מנהלי פורום אימון, כושר גופני ותזונה