תדירות התעמלות

דיון מתוך פורום  אימון, כושר גופני ותזונה

20/01/2015 | 11:38 | מאת: נגה

שלום אורי, האם להתעמלות כמו פילאטיס או קיקבוקסינג שעושים 4-5 פעמים בשבוע אבל במשך 20-25 דקות בכל פעם יש השפעה על הגוף מבחינת ירידה במשקל וחיטוב הגוף או שעדיף 3 פעמים בשבוע להתעמל במשך שעה?

נגה שלום, מההיבט של הוצאה קלורית עדיף 3 * 60 מאחר ואת מקבלת 180 דקות אימון בעוד ש 5 * 20 את מקבלת רק 100 דקות אימון. אבל!! כך או כך מה שחשוב להפחתת משקל זה תכנית תזונה, ללא תכנית תזונה ההבדלים בפעילות הגופנית לא משמעותיים. בהצלחה אורי

מנהלי פורום אימון, כושר גופני ותזונה