יש לי חוסר בויטמין D ,יש לזה קשר ל..

דיון מתוך פורום  אימון, כושר גופני ותזונה

10/01/2015 | 19:27 | מאת: יניב

לכושר ריפוי של הגוף ולבניה של השריר? כי אני שם לב שלוקח המון זה לגוף להתרפא לאחר אימון.

יניב שלום, לויטמין D חשיבות גדולה בעיקר על מסת העצם, אבל יש לו גם תפקיד בתפקוד התקין של השריר וגם על בנייתו. לגבי ריפוי וחסר בויטמין קשה לענות בצורה חד משמעית על פי הנתונים אותם אתה מציין בשאלתך, לר ברורה מידת הפגיעה בשריר וגם לא ברור מה החסר בויטמין והאם ישנם חסרים נוספים שעשויים לפגוע בריפוי שריר. המשך שבוע טוב, אילנית

מנהלי פורום אימון, כושר גופני ותזונה