שריר התיאומים

דיון מתוך פורום  אימון, כושר גופני ותזונה

27/12/2014 | 00:09 | מאת: ספיר אדם

לילה טוב מאמן, אני בן 16 , רזה חטוב ובעל יכולת ספורטיבית מעולה. יש לי בעייה קטנה בריצות ארוכות,:"שכשאני רץ ריצה ארוכה כגון 2000 מטר 1000 וריצות ארוכות כאלה ... הבעייה היא שבסיום הריצה אני מרגיש שהשריר שלי נמתח\מתחזק\קצת כואב". ואפשר בבקשה הסבר לזה אוליי ? תודה ושוב לילה טוב ...

אדם שלום, לא ברור מתיאורך אם אתה מתאמן בריצה באופן קבוע. הבעיה שאתה מתאר יכולה להגרם מסגנון ריצה, או מרגישות ספצפית וחוסר אימון. פרט יותר אם אתה רץ באופן קבועואשמ חלחזור אליך. בהצלחה אורי

מנהלי פורום אימון, כושר גופני ותזונה