איזה פעילות מומלצת יותר ?

דיון מתוך פורום  אימון, כושר גופני ותזונה

22/12/2014 | 20:16 | מאת: שלי

היי אני בת 27 שוקלת 62 גובה 162 מנסה לרדת במשקל בעזרת דיאטה ופעילות גופנית יום יומית.. בינתיים אני עושה רק הליכה על ההליכון(שעה במהירות 6.8) ויורדת כקילו בשבוע. רציתי להוסיף תרגילי כוח כמו כפיפות בטן תרגילי ישבן ויריכיים ולבנות אימון יום יומי של 45 דק הליכה ורבע שעה של תרגילים. מה עדיף לצורך ירידה במשקל?

שלי שלום, המפתח להורדת משקל הוא שילוב של פעילות גופנית ותכנית תזונה, כאשר הדגש הוא על תכנית התזונה (גרעון קלורי). לגבי הפעילות הגופנית ההמלצה היא לשלב פעילות אירובית כגון הליכה ותרגילי כוח הכוללים את מרבית השרירים הגדולים בגוף. בהצלחה אורי

מנהלי פורום אימון, כושר גופני ותזונה