תזונה נכונה

דיון מתוך פורום  אימון, כושר גופני ותזונה

22/12/2014 | 10:41 | מאת: פלג כהן

שלום רציתי לדעת איזה אוכל אני צריך לאכול במשך היום אם אני עושה פעילות גופנית כגון: ריצות,מתח ותרגילי כוח אחרים ומה אני צריך לאכול לפני אימון ואחרי אימון.

הי פלג, סליחה על הדיליי העצום בתשובה, לפני ואחרי אימון יש הארוחות המומלצות צריכות להיות שילוב בין פחמימה וחלבון (למשל סנדביץ עם גבינה/טונה או מנת פסטה עם מנה בשרית), כשחשיבות הארוחה, הבחירה עצמה והכמויות תלויים בעצימות הפעילות וגם במטרות. לגבי יתר היום, כמויות ופירוט המזון, זה כמובן תלוי בהעדפות שלך, ואת זה בד"כ בודקים בפגישות פרטניות. המשך שובע טוב, אילנית

מנהלי פורום אימון, כושר גופני ותזונה