סדר הארוחות

דיון מתוך פורום  אימון, כושר גופני ותזונה

13/12/2014 | 12:19 | מאת: דליה

אורי ואילנית , שלום. אני בת 39 ואני שואלת מה הסדר הנכון לארוחות? 1. לאכול ארוחות קטנות בכל 3 שעות, או לאכול 3 ארוחות גדולות ביום. תודה.

דליה שלום, בגדול ההמלצה היא לאכול כל 3 שעות. ארוחה עיקרית ולאחריה ביניים וכך הלאה בהפרשים של כ 3 שעות בין ארוחה לארוחה. אילנית תפרט יותר. בהצלה אורי

דליה שלום, שאלת התזמונים היא אחת הנחקרות בתחום התזונה, ונכון להיום אין תשובה חד משמעית. לרוב אני מוצאת בעבודה השוטפת שלחלק את הארוחות למספר ארוחות קטנות עדיפה למרבית לקוחותי, אבל יש כאלה שיעדיפו 3 ארוחות עיקריות בלי ביניים וגם זה בסדר ובלבד שהם בריאים ואין בעיה שמחייבת פריסה גדולה יותר. אילנית

מנהלי פורום אימון, כושר גופני ותזונה